Tagtik

Was Kevin De Bruyne besmet met coronavirus?

Bij de start van de lockdown is het voltallige gezin van voetballer Kevin De Bruyne ziek geweest. De vraag die hij zich toen stelde, was of ze besmet waren met het coronavirus. Hij en zijn familie hebben zich (nog) niet laten testen. Inmiddels is De Bruyne wel genezen en stelt zijn gezin het goed. 

Het was De Bruyne zelf die met het nieuws naar buiten kwam tijdens een interview met het Britse Sky Sports. Kevin, zijn vrouw Michele en hun zoontjes Mason Milian en Rome werden niet getest, maar inmiddels voelen ze zich weer gezond. 

"In het begin van de lockdown was mijn gezin acht, negen dagen lang ziek. Het begon bij mijn kleinste, dan de oudste en dan mijn vrouw. Ik weet niet of we het coronavirus hadden of niet. Gelukkig zijn we er nu vanaf. De voorbije twee, drie weken gaat alles heel goed en hebben we onze routine teruggevonden. Alles is oké.", zei De Bruyne. 

"Ikzelf had een tijdje last van een beetje pijn in mijn keel, maar vergeleken met de anderen kwam ik er goed vanaf. Ik ben blij dat iedereen zich nu weer goed voelt en dat alles goed gaat.", besluit de Belgische middenvelder van Manchester City.

(Skwadra by Tagtik/Source: Sky Sports/Illustration Picture: Jorono via Pixabay)

Ook dit kan u interesseren