Tagtik

Toptalent Chelsea gearresteerd na wilde nacht

De Britse tabloids hebben een flinke kluif aan het verhaal van Callum Hudson-Odoi, het 19-jarige toptalent van Chelsea: hij werd zondagochtend om vier uur in de ochtend gearresteerd nadat een jonge vrouw de politie had gebeld. Zij was in het appartement van de voetballer onwel geworden.

De tabloid The Sun achterhaalde dat Hudson-Odoi het fotomodel op de sociale media had leren kennen. Ondanks de lockdownmaatregelen liet hij haar zaterdagavond ophalen en naar zijn penthouse in het westen van Londen brengen. Wat er precies is gebeurd, is nog niet geweten. Buurtbewoners wisten wel de tabloid te zeggen dat het zwembad op het dak van het gebouw, waar nog wel meer voetballers wonen, met linten was afgezet.

In de in Engeland geldende lockdown is het opmerkelijk dat net Hudson-Odoi de regels overtreedt: begin maart was hij een van de eerste Engelse voetballers die bevestigden dat hij besmet was met covid-19. Aan het einde van deze week wordt hij opnieuw op het voetbalveld verwacht om de groepstrainingen te hervatten.

(Fausto by Tagtik/Source: The Sun, Daily Mail via HLN/Picture: Tagtik)

Fausto

Fausto

Journalist NL @Tagtik

Ook dit kan u interesseren