Tagtik

Real Madrid geïnteresseerd ... Thorgan Hazard?

Volg hier alles over de Bundesliga

Alle info over Borussia Mönchengladbach

Thorgan Hazard zit dit seizoen al aan 9 goals en 4 assists voor Borussia Mönchengladbach. Voor Kicker, het Duitse voetbaltijdschrift, is de broer van Eden momenteel een van de beste spelers in de Bundesliga. De Rode Duivel heeft de laatste maanden een hoger niveau bereikt.

Het zal de belangstelling van de grotere clubs doen toenemen en in de komende mercato's zal Mönchengladbach het moeilijk krijgen om het goudhaantje bij zich te houden.

"Ik voel me goed, dus ik zie niet in waarom ik Gladbach zou verlaten. Maar je weet nooit wat er op je weg komt. Wie weet komen er aanbiedingen die niet te weigeren zijn", aldus Thorgan Hazard die nog tot 2020 onder contract ligt bij de club uit het Borussia-Park.  

Als hij naar een grotere club kan, zou hij het niet laten, zo vertelt hij. Naar een club als Real Madrid dat (al dan niet naar waarheid) interesse zou hebben. "Real?! Misschien voor de reserven", zo lacht Hazard bij Het Nieuwsblad. "Op internet lees je van alles. Ik had gewoon de vraag gekregen wat ik zou doen als Real ooit zou komen. Van echte interesse heb ik alleszins nog niks gehoord."

(DC en Dupk/Picture: Photo News)

Ook dit kan u interesseren