Tagtik

Nainggolan blaast alle bruggen met Martinez op

Volg hier alles over de Rode Duivels

Meer nieuws over de Serie A

Radja Nainggolan kan zeker niet worden verweten dat hij zijn mening om de handomdraai bijstelt of dat hij opportunistisch reageert, vijf dagen na het debacle van de Rode Duivels in en tegen Zwitserland. De middenvelder heeft gewoon nog niet verteerd dat hij niet behoorde tot de 23 Duivels die naar het WK in Rusland mochten.

In een interview bij ESPN laat Il Ninja zich heel scherp uit. "De uitleg van Martínez om mij niet mee te nemen, waren lachwekkend", aldus de speler van Inter Milaan.

"Men had kritiek op mijn levensstijl, ook al wisten de mensen daar niks van. Wie mij iets te zeggen heeft, mag dat in mijn gezicht doen en dan schudden we elkaar daarna de hand. Wie dat niet doet, die verliest mijn respect", aldus de speler bij wie de wonde blijkbaar diep zit. "Ik heb gezegd dat als ik niet opgeroepen zou worden voor de Wereldbeker, ik niet meer zou spelen voor de nationale ploeg. Ik ben een man van mijn woord. Zelfs een nieuwe bondscoach zal mijn keuze niet beïnvloeden. Het EK was een mooi avontuur, maar nu is het voorbij", zo besluit Nainggolan.

(DC met Dupk/Source: ESPN/Picture: Photo News)

Ook dit kan u interesseren