Tagtik

Mourinho krijgt Lukaku niet aan het scoren

Volg hier al het nieuws over Champions League

Zowel in de Premier League als in de Champions League speelt Manchester United dit seizoen een tweederangsrol. Dinsdagavond maakte het 0-1 verlies tegen Juventus pijnlijk duidelijk waar het bij de Red Devils schort: in de aanvalslinie.

The Special One had het na afloop van het duel tegen Juventus dan ook over Romelu Lukaku, de spits van de Red Devils die sinds 15 september niet meer heeft gescoord voor zijn Engelse werkgever. "Hij zit duidelijk niet in een goede periode", aldus de Portugese trainer. "Hij scoort niet en dat doet geen goed voor zijn vertrouwen. Daardoor beweegt hij ook niet goed en raakt hij niet betrokken bij het samenspel met zijn ploegmaats", aldus Mourinho die zijn spits wel het vertrouwen blijft schenken.

De trainer van Man United sprak vol lof over het verdedigende duo Bonucci-Chiellini die volgens hem lessen in het verdedigen kunnen gaan geven aan de universiteit van Harvard. Misschien moet Mourinho zelf lessen gaan nemen bij Roberto Martínez, de bondscoach van de Rode Duivels, die het vizier van Big Rom bij de nationale ploeg wel op scherp krijgt.

(DC met Dupk/Picture: Photo News)

Ook dit kan u interesseren