Tagtik

Hazard volgend seizoen lid van droomtrio?

De Spaanse voetbalclubs kunnen maandag opnieuw beginnen met groepstrainingen, met naleving van enkele noodzakelijke maatregelen die de gezondheid van de voetballers moeten garanderen: zo mag er maximaal in groepjes van 10 spelers worden getraind.

Het geeft de Spaanse sportkranten alweer nieuwe onderwerpen om de bladzijden mee te vullen, maar ook tijdens de coronatijden zijn kranten als Marca, AS of Mundo Deportivo doorgegaan met hun favoriete onderwerp tijdens nieuwsarme tijden: het voeden van al dan niet wilde transfergeruchten.

Zo prijkt Eden Hazard maandagochtend op de voorpagina van de Madrileense sportkrant AS. Met de vernieuwing van het Estadio Santiago Bernabéu is het ook tijd voor vernieuwing in de aanval van de Koninklijke, zo denken de sportjournalisten van AS: zij stellen onomwonden dat het bestuur van Real voor 2021 een aanvallend trio wil samenstellen bestaande uit Eden Hazard (nu al in Madrid), samen met de nieuwkomers Kylian Mbappé (PSG) en Erling Haaland (Borussia Dortmund).

Het nieuwe trio, al de MHH gedoopt, moet zo de vervanging worden van de succesvolle BBC (Bale-Benzema-Cristiano) dat Los Blancos vier eindzeges in de Champions League opleverde.

(Fausto by Tagtik/Source: AS/Picture: Tagtik)

Fausto

Fausto

Journalist NL @Tagtik

Ook dit kan u interesseren