Tagtik

Hazard is klaar voor terugkeer La Liga

"Hazard klaar om te schitteren" bij Marca, "Gelanceerd" bij AS: de twee grote sportkranten van Madrid zetten allebei op hun zondageditie Eden Hazard op hun voorpagina. De Rode Duivel lijkt klaar voor de herneming van La Liga.

Volgens Marca heeft de Belg zijn ploegmaats "verbaasd" met zijn hoge niveau dat hij tijdens de strenge Spaanse quarantaine heeft kunnen behalen. "Na een week van trainingen in groep staat de kleedkamer paf van het vormpeil van de Belg", zo schrijft Marca dat nog meldt dat de groep bijzonder positief staat tegenover de speler die "ook al is hij een van de beste spelers ter wereld, geen sterallures heeft." Marca verwijst nog naar zijn status in Chelsea waar hij ook sportief én persoonlijk enorm werd gewaardeerd.

AS heeft het over de komende 11 wedstrijden die nog in de Spaanse competitie te spelen zijn en noemt die resoluut 'La Liga de Hazard'. Zaterdag werkte Real een onderling oefenpotje af in het Estadio Alfredo Di Stéfano, het stadion in het oefencomplex van de Merengues waar ze de komende thuiswedstrijden zullen spelen omdat het Bernabéu wordt verbouwd). Daar was al "een andere Hazard" te zien, zo schrijft AS. Hij kreeg kritiek omdat hij het seizoen aanvatte met overgewicht en kreeg te maken met twee blessures: volgens AS kunnen de supporters nu eindelijk de Rode Duivel te zien krijgen waar ze van droomden. Te beginnen volgende zondag als Real in het Di Stéfano Eibar ontvangt.

(Fausto by Tagtik/Source: AS, Marca/Picture: Tagtik)

Fausto

Fausto

Ook dit kan u interesseren