Tagtik

Drie Rode Duivels op zucht van transfer net voor het sluiten van de mercato

Op 1 september sluit de transfermarkt in het voetbal. Verschillende Rode Duivels lijken alsnog op weg naar een nieuwe club, de transferonderhandelingen lopen, maar de handtekeningen zijn nog niet gezet. Er is haast bij want de klok tikt onherroepelijk verder.

Axel Witsel, Eden Hazard en Dennis Praet komen dit seizoen misschien wel nog voor een andere club uit want de namen van deze Rode Duivels worden genoemd in de internationale transfergeruchten.

Zo zou Juventus Turijn alsnog alles op alles zetten om Axel Witsel bij Dortmund weg te plukken. Dat schrijft Sky Sports Italia. De Oude Dame zou de 32-jarige middenvelder maar al te graag willen binnenhalen als versterking na de teleurstellende één op zes in de Serie A.

Eden Hazard is zijn basisplaats bij Real Madrid sinds afgelopen weekend kwijtgeraakt aan Vinicius. Zoekt de kapitein van de Rode Duivels alsnog andere oorden op? Het is alvast een complex transferdossier van het lot van Hazard is gekoppeld aan dat van de Franse superster Kylian Mbappé. Als Mbappé naar de Spaanse hoofdstad trekt, zou Juventus Hazard op uitleenbasis willen overnemen. Maar nu Mbappé toch gewoon in Parijs lijkt te blijven, is de kans ineens nog maar klein dat Real onze landgenoot nog zal laten vertrekken.

Dennis Praet komt voorlopig niet meer aan spelen toe bij Leicester en een uitleenbeurt aan het Italiaanse Torino lijkt dan ook een tussentijdse oplossing te bieden. Praet zou voor 15 miljoen euro definitief kunnen overgenomen worden door Torino.

(Skwadra by Tagtik/Illustration picture: Unsplash)

Ook dit kan u interesseren