Tagtik

Binnenkort 2 Rode Duivels bij Borussia Dortmund?

Volg hier alles over de Rode Duivels

Meer info over de Bundesliga

Axel Witsel maakt mooie tijden mee in clubverband: Borussia Dortmund, zijn club sinds het begin van het seizoen, is de fiere leider in de Duitse Bundesliga. Na elf speeldagen tellen de Schwarz-Gelben 27 punten en dat zijn er al vier meer dan de dichtste achtervolger, Borussia Mönchengladbach. Het grote Bayern München staat pas vijfde in de stand, met al 7 punten achterstand.

Volgens de Duitse krant Bild toont Dortmund interesse voor Thorgan Hazard, de man in vorm bij Mönchengladbach waarvoor hij dit seizoen al 10 goals maakte in 13 wedstrijden. Een overgang tijdens de wintermercato zou nog niet aan de orde zijn, maar in de zomer wordt wel een offensief verwacht.

Borussia heeft meerdere personen die een charmeoffensief bij de ex-speler van Zulte Waregem kunnen starten: niet alleen Axel Witsel, zijn collega bij de Rode Duivels, maar ook Lucien Favre. De huidige trainer van de Borussen kent hem nog goed van toen hij trainer was van Mönchengladbach.

Het contract van Thorgan Hazard in het Borussia-Park loopt nog tot 2020. Vorige zomer waren er nog gesprekken met het Spaanse Valencia en er zou ook al interesse zijn van AS Roma.

(DC/Picture: Photo News)

Ook dit kan u interesseren