Tagtik

AA Gent verliest: "Schuld van de lege tribunes?"

Volg hier alles over de Jupiler Pro League

Video: bekijk hier de highlights van Moeskroen-AA Gent

Onder de nieuwe coach Jess Thorup wist AA Gent 6 op 6 te pakken, na de 0-4 uit bij KV Oostende en de 2-1 in de eigen Ghelamco Arena tegen Charleroi. De vervanging van Yves Vanderhaeghe door de Deense trainer heeft echter niet alle problemen bij de Buffalo's opgelost. Dinsdagavond spreidden ze een verbluffend gebrek aan scherpte tentoon.

Al tijdens de opwarming had Brecht Dejaegere dit opgemerkt: een vaststelling die hij ook meedeelde aan trainer Thorup en assistent Balette. "We hebben nog alles gedaan om iedereen toch scherp te zetten, maar tevergeefs. Van bij de aftrap bleek al dat het druk zetten van onze kant niet hetzelfde was als tijdens de vorige twee duels. En daar begint alles mee", aldus Dejaegere bij Het Laatste Nieuws.

"Een verklaring voor die laksheid in onze rangen heb ik niet meteen. Ligt het aan de lege tribunes hier? Voor mij maakt het niet uit of je voor een bomvol stadion speelt of niet", zo besluit de West-Vlaming. Volgens de krant kwamen dinsdagavond 3378 toeschouwers opdagen op Le Canonnier.

(DC/Picture: Photo News)

Ook dit kan u interesseren