Tagtik

Vluchteling steekt 11-jarige jongen neer: "Sterf, sterf!"

De Duitse Tina K. (34) bood vluchteling Abdulrahman M. (26) een slaapplek in haar huis. Abdulrahman M. woonde er na zijn vlucht uit Eritrea samen met andere vluchtelingen. In diezelfde meergezinswoning in Vilshofen woonde ook Tina K. samen met haar man en twee zonen.

De 26-jarige Abdulrahman uit Eritrea lokte de 11-jarige zoon van het Duitse koppel echter in een hinderlaag en stak hem thuis neer met een broodmes terwijl zijn moeder was gaan winkelen met de andere vluchtelingen. "Sterf, sterf", riep de vluchteling uit Eritrea toen hij de Duitse knaap neerstak. De 11-jarige Paul probeerde zich met al zijn kracht te verweren.

De hond van de familie, een terriër, snelde naar de aanvaller toe en beet hem hard in de arm. Door de tussenkomst van de hond, loste Abdulrahman zijn greep, waarna de 11-jarige knaap zwaargewond het huis uit kon vluchten. Paul raakte zwaargewond aan hals en armen en benen. Hij moest een spoedoperatie ondergaan. Aan de hals had hij een snijwonde van 15 centimeter. Als bij wonder overleefde hij de mesaanval van de volwassen man.

De feiten vonden plaats op op 25 juli 2018. Deze week verschijnt de asielzoeker uit Eritrea voor de rechtbank van Passau (Beieren) wegens poging tot moord.

(Skwadra by Tagtik/Source: Bild/Illustration picture: Pixabay)

Ook dit kan u interesseren