Tagtik

Italië in tranen door flessenpost terreuraanslag

Een glazen fles met daarin een bijzondere boodschap is aangespoeld op het strand van Morciano di Leuca in het Italiaanse Apulië.

Een man die het strand aan het opruimen was, zag de fles plots liggen. In de lege wijnfles staken enkele foto's en een briefje: "De dag waarop jij stierf, brak mijn hart in twee stukken. De ene kant voelt de pijn, de andere is samen met jou gestorven. Wanneer de rest van de wereld slaapt, sta ik vaak op om op straat rond te lopen en herinneringen aan jou op te halen. Dan rollen de tranen over mijn wangen. Aan jou denken is makkelijk, ik doe het elke dag. Maar jouw afwezigheid doet zo veel pijn en die pijn gaat nooit meer weg", stond er te lezen. De tekst werd ondertekend met 'mama'.

De flessenpost blijkt afkomstig te zijn van een Britse vrouw die haar dochter bij de aanslag op het concert van Ariana Grande in Manchester verloor in 2017.

De fles is meer dan twee jaar onderweg geweest en heeft meer dan 2.500km afgelegd. "In liefdevolle herinnering van Sorrell Leczkowski, 5 februari 2003 - 22 mei 2017", schreef de moeder bij een mooie foto van haar dochter.

De burgemeester van Morciano di Leuca wil de familie uitnodigen naar Italië om de fles te overhandigen.

(Skwadra by Tagtik/Picture: Twitter)

Ook dit kan u interesseren