Tagtik

"Bob" trouwt na een relatie van tien jaar

In de Vlaamse VRT-soap Thuis beleeft Bob, die gespeeld wordt door acteur Christophe Haddad, een moeilijke relationele periode. Hij is immers niet te spreken over de zwangerschap van zijn vriendin Tamara. Het water tussen beide Thuisacteurs lijkt te diep, waardoor Tamara vastberaden is om haar kindje alleen op te voeden. In het echte leven gaat het Christophe Haddad amoureus gelukkig wel voor de wind.

Christophe Haddad trouwt volgend jaar immers met ex-miss Nederland Sanne De Regt. Dat heeft het Belgisch-Nederlands koppel onthult in Story. De 40-jarige Thuisacteur vormt al tien jaar een koppel met de 37-jarige presentatrice.

"Eigenlijk zijn we al vijf jaar verloofd, maar bijna niemand was op de hoogte, alleen onze dierbaarste familie en vrienden. Een huwelijk is er nog niet van gekomen, omdat we het de voorbije jaren zo druk hadden. Nu komt er wat meer tijd vrij omdat Sanne zich als model vanuit België meer op de inernationale markt richt", doet Christophe Haddad zijn verhaal. Het koppel zal volgende zomer in het huwelijksbootje stappen.

(Skwadra by Tagtik/Picture: Instagram)

Ook dit kan u interesseren