Tagtik

Taxichauffeur misbruikt 18-jarige na verjaardagsfeestje

De feiten speelden zich af in november. Na een avondje uit met vrienden om haar achttiende verjaardag te vieren, besloot Ambre omstreeks 1.00 uus 's nachts om een taxi naar huis te nemen. De rit van zo'n tien minuten naar huis veranderde echter in een regelrechte hel voor de net 18 jaar geworden Ambre.

Ambre zat op de passagiersstoel naast de chauffeur omdat de gps haar straat vaak niet kent, zo zou ze de chauffeur richtlijnen kunnen geven om de weg niet kwijt te raken. "Toen we voor een stoplicht stonden en het licht op groen sprong, bleef de wagen staan. Ik vroeg me meteen af wat er aan de hand was.. Plots besprong de chauffeur me als een beest. Hij probeerde me te kussen. Ik voelde me als verlamd", doet Ambre haar verhaal in de Waalse media.

Ambre kon met veel moeite de chauffeur wegduwen, maar de man startte zijn auto meteen opnieuw en reed verder. Het stoplicht dat intussen weer op rood stond, negeerde hij. "Toen vroeg de chauffeur of we bijna bij mij thuis waren, waarop ik ja antwoordde. Hij stopte en ik betaalde hem de gevraagde 15,10 euro", vertelt Ambre. De chauffeur liet haar echter niet uitstappen en reed opnieuw verder. "Hij reed naar de verlaten parking van een Lidl-supermarkt. Ik wilde wegrennen maar de autodeur was op slot. Ik raakte volledig in paniek, het werd zwart voor m’n ogen", doet Ambre moedig haar verhaal.

Vervolgens verplichtte de taxichauffeur het 18-jarige meisje om hem te bevredigen. "Hij pakte mijn hand krachtig vast en ik moest hem bevredigen. Hij begon mijn borsten te strelen en smeekte mij om hem te kussen." Ambre gaf echter niet op en verzette zich heftig. Uiteindelijk startte de chauffeur zijn wagen voor de derde keer en reed hij verder naar de straat van het meisje. En nog kwam er geen einde aan de aanval van het seksuele roofdier. "Ik had zoveel stress, ik wist niet meer wat te doen. Ik weeg 50 kilo, hij is zeker 40 kilo zwaarder. Hij begon me opnieuw te kussen, greep naar mijn geslachtsdelen onder mijn kleren."

Na verloop van tijd bleek de taxichauffeur bevredigd te zijn en zette hij het meisje na het gruwelijke misbruik alsnog thuis af.

Een paar uur later werd de taxichauffeur gearresteerd, maar nog geen halve dag later werd hij opnieuw vrijgelaten. Ambre getuigt nu openlijk om te vermijden dat nog meer meisjes het slachtoffer worden van deze taxichauffeur. "Ik wil getuigen om te voorkomen dat dit ook met een ander gebeurt. Ik ben ervan overtuigd dat het niet de eerste poging was van de taxichauffeur", zegt het 18-jarige meisje.

(Skwadra by Tagtik/Picture: printscreen)

Ook dit kan u interesseren