Tagtik

21-jarige studente sterft in zoektocht naar de beste selfie

Een jonge Amerikaanse vrouw is zondag op tragische wijze om het leven gekomen. De 21-jarige Michelle Casey wou heel graag enkele prachtige foto's nemen op één van de mooiste plekjes van de States. Daarvoor trok ze zondag naar de kust van de staat Oregon.

De studente vertelde haar vrienden dat ze enkele topfoto's wou nemen op een 'idyllische plekje dicht bij het strand'. Michelle trok naar een rotsmassief, gewapend met haar smartphone en fototoestel. De 21-jarige studente gleed echter onderuit en kwam dertig meter lager tegen een boom terecht.

Reddingswerkers stelden nog alles in het werk om de jonge vrouw te redden. Zo daalden ze in de ravijn af met behulp van touwen en werd de vrouw met een helikopter naar het ziekenhuis gebracht. De verwondingen die de 21-jarige Michelle Casey had opgelopen, waren echter te zwaar. De jongedame overleed in het ziekenhuis.

De familie van Michelle is er het hart van in. Hun dochter, zus, vriendin en kleindochter werd immers zo plots uit hun leven gerukt. "Een erg lieve, vriendelijke vrouw", aldus haar vriend die met zijn verdriet geen blijf weet. "Het is moeilijk om te aanvaarden dat ze ons moest verlaten."

(Skwadra by Tagtik/Illustration picture: Pixabay)

Ook dit kan u interesseren