Tagtik

Het muntje gaat erin en je weet niet welke vliegbestemming je krijgt

In het Shibuya-district in Tokio werd enkele weken geleden een bijzondere machine voorgesteld. Ze ziet eruit als elke andere waarin kinderen een muntje moeten steken, aan de hendel draaien en vervolgens een speelgoedje krijgen. Maar deze machine is anders.

Deze spelautomaat verkoopt immers vliegreizen naar verrassingsbestemmingen. Enkel wanneer de klant het gewonnen plastic balletje opent, ontdekt hij naar welke bestemming in Japan hij vliegt. Het is de Japanse luchtvaartmaatschappij Peach Aviation dat met dit innoverende idee kwam en haar klanten zo een extra spannende trip bezorgd.

Elke klant betaalt zo'n 5.000 Japanse Yen (ongeveer 38 euro) en krijgt vervolgens voor 6.000 Japanse Yen (45 euro) aan vliegmijlen, die enkel en alleen kunnen gebruikt worden voor de bestemming die hem toegewezen werd. Met de code die op een papier in het balletje stak, kan de klant vervolgens online de vlucht boeken.

Ook in de verrassingsbal: een pin en een spannende missie die uitgevoerd moet worden op de bestemming! Je kiest dus voor een echt avontuur.

De automaat van Peach Aviation zal nog tot eind december in Shibuya staan. De luchtvaartmaatschappij denkt, er gezien het grote succes, aan om ze over heel Japan te plaatsen.

(Skwadra by Tagtik/Source: Vice News/Illustration picture: Unsplash)

Ook dit kan u interesseren