Tagtik

Twee jaar geleden ontvoerd meisje teruggevonden dankzij kapot licht

Een jonge vrouw uit de Amerikaanse staat Tennessee is afgelopen vrijdag teruggevonden nadat ze twee jaar geleden door haar vader zou zijn gedrogeerd en ontvoerd.

Politieagenten lieten de nu 18-jarige Daphne in Samson in de staat Alabama stoppen omdat ze in een auto reed waarvan een licht kapot was. Politiechef Jimmy Hill ontdekte vervolgens dat de jonge vrouw als vermist opgegeven stond toen hij haar naam in het database van de politie invoerde. Volgens hem vertelde Daphne hem dat ze met de hond naar het strand ging. "Ze zag er goed uit. Ze zei dat ze naar het strand ging om plezier te maken. Ze zei ook dat ze net 18 was geworden en dat ze vrij was", vertelde de agent aan AL.com. Het is niet bekend waar het meisje precies vandaan kwam en de politie liet haar haar dan maar haar reis voortzetten, nadat de agenten vaststelden dat ze niet in gevaar was en dat ze geen hulp nodig had.

Daphne Westbrook werd in 2019 als vermist opgegeven en de autoriteiten denken dat haar vader haar tegen haar wil heeft vastgehouden. Volgens sommige rapporten had de jonge vrouw een meningsverschil met haar moeder toen ze nog naar school ging

(Skwadra by Tagtik/Source: Sic News - New York Post/Illustration picture: Pixabay)

Ook dit kan u interesseren