Tagtik

Anti-seksbedden op de Olympische Spelen blijken verzonnen

Het verhaal van de anti-seksbedden verspreidde zich na enkele posts van olympische atleten als een lopend vuurtje. De organisatie van de Olympische Spelen zou in het olympische dorp in Tokio de atleten immers een kartonnen bed geven specifiek om te vermijden dat ze seks zouden hebben en zo het coronavirus aan elkaar zouden overdragen. Feit of fictie?

Om de seksuele drang niet nog meer te triggeren werd wel degelijk besloten om de befaamde condoomautomaten dit jaar niet meer in het olympische dorp te plaatsen. Maar de atleten op een kartonnen bed laten slapen om seksuele activiteit te vermijden, is dat geen brug te ver?

De Amerikaanse afstandsloper Paul Chelimo bond de koe de bel aan met een grappige post op social media. Hij maakte gewag van de kartonnen anti-seksbedden die zouden inzakken wanneer er meer dan één persoon op zou liggen. Zijn post werd onthaald op heel wat ongeruste en ludieke reacties. Maar wat blijkt nu: de bedden in het olympisch dorp zijn inderdaad van karton gemaakt, maar ze blijken wel bijzonder sterk te zijn. Dat bewijst de Ierse gymnast Rhys McClenaghan. In een filmpje op social media springt hij wild op het kartonnen bed zonder dat het bed inzakt. De bedden moeten trouwens zowel het gewicht van een gymnaste van 45 kilogram als dat van een kogelstoter van 100kg kunnen dragen. (maar misschien dus niet op hetzelfde moment)

De Japanse firma Airweave produceerde deze bijzondere bedden uit gerecycleerd karton, waarmee het olympisch comité een duidelijk ecologisch signaal wil sturen naar de hele wereld. De bedden zijn dus niet specifiek gemaakt om de seksuele daad te vermijden tijdens de Olympische Spelen in Tokio.

(Skwadra by Tagtik/Picture: Twitter)

Ook dit kan u interesseren