Tagtik

Zo verleng je de levensduur van je fietsbatterij

11 April 2024 15:10 De verkoop van elektrische fietsen zit al een tijd in de lift! Zo’n fiets is een serieuze investering, en daarom is het belangrijk dat we die zo goed mogelijk onderhouden, en dan bedoelen we vooral de batterij. Dit is het duurste element op een elektrische fiets en deze gaat niet eeuwig mee.

Welke voetbalclub is economisch het sterkst?

11 April 2024 14:58 PSG en Barcelona staan nek aan nek in sportief opzicht, maar ook in economisch en financieel opzicht staan ze dicht bij elkaar. De Spanjaarden, vijfvoudig winnaar van de UEFA Champions League, hebben nog steeds een duidelijke voorsprong als het gaat om internationale populariteit.

Zo maak je die heerlijke en immens populaire frittata

11 April 2024 11:30 De Spaanse tortilla kennen veel mensen; maar ken je ook het Italiaanse broertje frittata? Waarschijnlijk kennen velen het gerecht van op vakantie. Met een slaatje erbij is het een volwaardige maaltijd. En ja, je kan er perfect een vegetarische versie van maken! Bovendien is het ideaal om je restjes in te verwerken, is het snel klaar en tevens goedkoop.

Uit grootmoeders keuken: de asperges van de armen

11 April 2024 11:30 Dat onze grootmoeders konden koken, wisten we al lang. Maar wie maakt nog regelmatig een gerechtje klaar uit grootmoeders receptenboek? Of heb je ondertussen je eigen receptenboekje met je favoriete gerechten van grootmoeder, maar dan aangepast aan je smaak en met hedendaagse ingrediënten?